Menu Sluiten

Jongvolwassenen

Ben je pakweg tussen de 18 en +-50 jaar dan zijn wij opzoek naar jou… Wij hebben een app-groep voor jullie doelgroep maar hierin zitten maar een paar mensen. In deze app-groep delen we lief en leed en proberen we ook geloofszaken met elkaar te delen. In de afgelopen periode hebben wij het project gehad dat we liederen in de groep met elkaar deelden om daar dan vervolgens met elkaar over te sparren. Wij merken dat dit nu opdroogt omdat er weinig of geen input meer binnenkomt en dus zijn wij op zoek naar iets nieuws, iets anders.

De vakantieperiode komt eraan dus even rust is ook goed. Maar wij willen heel graag na de zomerperiode weer met jullie verder. De jeugd heeft de toekomst ook in de kerk en wij willen graag van jullie horen wat jullie gedachten hierover zijn en wat voor ideeën jullie hebben om samen op te pakken.

En wat ook nog steeds staat dat is het fysieke (Geloofsgesprek) gesprek wat we met jullie willen voeren. De vraag is: staan jullie open voor bovenstaande zaken? Het moet niet iets zijn wat de kerkenraad graag wil maar het moet vooral iets zijn van en voor jullie. Dus heb je hier belangstelling voor geef je dan hiervoor op. Gebruik de komende vakantieperiode maar eens om hierover na te denken. En ben je eruit en wil je meedoen in de app-groep? En lijkt het je leuk om ook samen te sparren op een avond na de zomerperiode over bovenstaande zaken? Geef je dan op bij Henk Veenstra via: henk.veenstra@hotmail.nl